این ماهواره ۵۲ کیلوگرم وزن دارد و هم اکنون در فاصله ۴۵۰ کیلومتری از سطح زمین قرار گرفته که در مورد جزئیات عملیات فعلی آن خبری منتشر نشده است.
ماهواره بر بومی سفیر فجر ۲۱ متر طول و ۲۶ تن وزن دارد که با سوخت ترکیبی مایع کار می کند. این ماهواره بر ۸ هزار متر بر ثانیه سرعت دارد.
بر اساس اطلاعات منتشر شده سفیر فجر، تنها در مدت زمان ۸ دقیقه ماهواره فجر را در مدار زمین قرار داده است.
ماهواره فجر با فرمان ریاست جمهوری با موفقیت به فضا پرتاب شد و در مدار قرار گرفت.
چهارمین ماهواره بومی جمهوری اسلامی ایران با نام فجر به همت متخصصان داخلی سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع و شرکت صنایع الکترونیک (صاایران) تولید شده و حال بخشی از ماموریت خود را به سرانجام رسانده است.
کار پرتاب چهارمین ماهواره بومی با فرمان حسن روحانی ریاست جمهوری اسلامی ایران انجام شد. متن این پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
با سلام و تحیت به پیشگاه پیامبر رحمت و درود بر منجی عالم بشریت، اجازه پرتاب ماهواره ملی فجر با ماهواره بر بومی سفیر فجر را صادر می کنم.
علی برکةالله
رئیس جمهوری همچنین پس از پرتاب موفقیت آمیز ماهواره ملی فجر به فضا، با تبریک پرتاب آن به مردم گفت: دانشمندان و اندیشمندان برجسته ایران در زمینه علوم فضایی وارد مرحله جدیدی شده اند.
دکتر روحانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: دولت یازدهم مصمم است مسیر پیشرفت ملی را ادامه دهد و انشاءالله در سال های پیش رو به مرحله ای می رسیم که همه نیازهای کشور در عرصه های فضایی، به دست دانشمندان پرتوان ایران و بر مبنای تکنولوژی بومی تامین خواهد شد.
وزیر دفاع نیز با تبریک این موفقیت ارزشمند به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی، رئیسجمهور و ملت شریف ایران گفت : طراحی و ساخت ماهواره ملی فجر حاصل تلاش مومنانه، خالصانه و جهادی دانشمندان و محققان فضایی شرکت صنایع الکترونیک ایران و شرکت های دانش بنیان داخلی و مراکز تحقیقاتی، علمی و دانشگاهی کشور بوده و نشان دیگری بر تداوم رشد بالنده علمی ایران در عرصه فناوری های پیشرفته است.
سردار دهقان پیرامون ماهواره بر سفیر فجر نیز اظهار کرد: این ماهواره بر که کلیه مراحل طراحی و ساخت آن به صورت بومی در سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع انجام شده است، تثبیت توانمندی جمهوری اسلامی ایران برای استقرار ماهواره در مدار زمین و دستیابی به یک پروژه ملی قابل طرح در سطح جهانی محسوب می گردد.
وزیر دفاع در ادامه افزود: مرکز هدایت و کنترل عملیات فضایی کشور عهده دار پشتیبانی و نظارت بر عملیات بهره برداری ماهواره فجر به کمک شبکه ایستگاه های زمینی بومی بوده که تمامی مراحل طراحی، ساخت، تست و نصب آنها توسط متخصصان فضایی شرکت صنایع الکترونیک ایران انجام شده است.
وی در پایان گفت: به فضل الهی دستاوردهای بزرگ دیگری در عرصه فناوری فضایی با همت و تلاش فرزندان رشید ایران در وزارت دفاع در دست اقدام است که در آینده به اطلاع ملت شریف خواهد رسید.
عکس دختر , عکس دختر ایرانی , عکس ایرانی , عکس بازیگران ایرانی , عکس بازیگر ایرانی, عکس زنان ایرانی, عکس زیباترین دختر ایرانی, عکس پسر ایرانی, عکس پسران ایرانی ، u;s nojv , u;s nojv hdvhkd , u;s hdvhkd
:: بازدید از این مطلب : 290
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0